Θέσεις Εργασίας

Το καταδυτικό μας κέντρο προσφέρει θέσεις εργασίας σε νέους εκπαιδευτές και divemasters.

Location: Βουλιαγμένη Number: 1

Το πτυχίο του Divemaster είναι η προϋπόθεση για την εξέλιξη της επαγγελματικής σας καριέρας ως εκπαιδευτής για το PADI Assistant Instructor και το PADI Open Water Scuba Instructor.

Μέσα από το πρόγραμμα του Divemaster αναπτύσσετε και διευρύνετε σε επαγγελματικό επίπεδο τις καταδυτικές σας γνώσεις, μαθαίνετε πώς να οργανώνετε και να διεξάγετε καταδυτικές δραστηριότητες, και συμμετέχετε ως βοηθοί στην εκπαίδευση δυτών.

Προϋποθέσεις:

Ελάχιστο όριο ηλικίας 18 ετών Κάτοχος πιστοποιήσεων PADI Advanced Diver Open Water, Rescue Diver, Emergency First Response.   Θα πρέπει να έχετε τουλάχιστον 50 καταδύσεις για να ξεκινήσει η εκπαίδευσή σας και 70 τουλάχιστον για την πιστοποίηση σας ως Divemaster

Location: Βουλιαγμένη Number: 2

Είσαι Εκπαιδευτής Αυτόνομης Κατάδυσης Ανοικτής Θάλασσας (Open Water Scuba Instructor); Τότε θα μπορείς να διεξάγεις όλα τα προγράμματα της PADI, από το πρόγραμμα Ανακαλύπτοντας την Κατάδυση Αναψυχής (Discover Scuba Diving) έως και το πρόγραμμα Αρχηγού Κατάδυσης (Divemaster) μαζί μας...

Προϋποθέσεις:

Να είστε πιστοποιημένοι ως Αρχηγοί Κατάδυσης (PADI Divemaster), ή Βοηθοί Εκπαιδευτές (PADI Assistant Instructor) ή να είστε εκπαιδευτές από άλλον εκπαιδευτικό οργανισμό για τουλάχιστον έξι μήνες. Να διαθέτετε καλή φυσική κατάσταση για κατάδυση και να έχετε Ιατρική Βεβαίωση υπογεγραμμένη από Ιατρό μέσα στο διάστημα των τελευταίων 12 μηνών.   Να είστε τουλάχιστον 18 ετών. 
Λεωφόρος Ποσειδώνος 18,
Βουλιαγμένη, 16671,
Αθήνα
Τηλέφωνο: 697 721 6962

Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας: