ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Tο καταδυτικό μας κέντρο είναι εύκολα προσβάσιμο, βρίσκεται ένα βήμα από το κέντρο της Αθήνας, απέναντι από την λίμνη της Βουλιαγμένης, επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος στον αριθμό 18, διαθέτει χώρο παρκινγκ και είναι πιστοποιημένο diving resort.

Η σχολή μας προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και χρησιμοποιεί κορυφαίο καταδυτικό εξοπλισμό, ο οποίος καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της εκπαίδευσης. Οι φιάλες κατάδυσης (αέρα και Nitrox), οι άριστα συντηρημένοι ρυθμιστές πλευστότητας, οι ρυθμιστές αναπνοής, ο υψηλής πίεσης αεροσυμπιεστής και όλα τα μεγέθη καταδυτικών στολών συμβάλλουν στην ασφαλή και άνετη διεξαγωγή των μαθημάτων.

Πραγματοποιούνται μαθήματα Ψυχαγωγικής Κατάδυσης (Recreational Diving) σε άτομα χωρίς προηγούμενη εμπειρία κατάδυσης, παιδιά και ενήλικες, αλλά και σε προχωρημένους δύτες που θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να εμπλουτίσουν την εμπειρία τους. Τα μαθήματα Ψυχαγωγικής Κατάδυσης (Recreational Diving) πραγματοποιούνται δυνάμει των προδιαγραφών πιστοποίησης του μεγαλύτερου παγκόσμιου καταδυτικού οργανισμού PADI (Professional Association of Diving Instructors) ο οποίος είναι αναγνωρισμένος και από το Ελληνικό κράτος. Στην δεξιά στήλη θα βρείτε τις διαφορετικές κατηγορίες μαθημάτων κατάδυσης, σίγουρα θα βρείτε κάποια να σας ενδιαφέρει.

Eλατε μόνοι σας ή με παρέα για κατάδυση ή απλά για χαλάρωση. Για τους καταδύτες υπάρχει χώρος αποδυτηρίων και φύλαξης των προσωπικών τους αντικειμένων. Μετά το τέλος της καταδυτικής τους εμπειρίας μπορούν να κάνουν ντους και να συνεχίσουν τη μέρα τους απολαμβάνοντας ένα αναψυκτικό, φαγητό ή ποτό δίπλα στην θάλασσα.

Vouliagmeni Scuba Diving Club, ελλάδα, αθήνα, παραλία, διακοπές, greece, greek

Όσο για εκείνους που δεν είναι έτοιμοι να γνωρίσουν τον υποβρύχιο κόσμο, μπορούν να χαλαρώσουν στις ξαπλώστρες και να απολαύσουν τον καφέ ή το αναψυκτικό τους με θέα το γαλάζιο του Σαρωνικού. Το προσωπικό μας είναι πρόθυμο να εξυπηρετήσει οποιαδήποτε επιθυμία και ανάγκη σας καταδυτική ή μη.

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα για να ζήσετε μία αξέχαστη καταδυτική εμπειρία.